• FORUM
  • İLETİŞİM
14 Ağustos 2022
  • Giriş
Halkların Birleşik Devrim Hareketi
  • Açıklamalar
  • Bileşenler
  • KBDH
  • Gençlik
  • Eylemler
  • Birleşik Devrim Dergisi
  • Şehitler
  • Forum
  • MATERYALLER
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Açıklamalar
  • Bileşenler
  • KBDH
  • Gençlik
  • Eylemler
  • Birleşik Devrim Dergisi
  • Şehitler
  • Forum
  • MATERYALLER
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
Halkların Birleşik Devrim Hareketi
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster

HBDH: TSK’nın göz bebeği Roketsan’ı Ankara’da vurduk

07/04/2020
Açıklamalar, Eylemler
0
137
PAYLAŞIM
1.8k
GÖRÜNTÜLEME
Twitter'da paylaşFacebook'da paylaşWhatsapp'da paylaş

Kamuoyuna

Ankara Elmadağ ilçesinde bulunan TSK’ya bağlı bir kuruluş olarak roket ve füze üretimi gerçekleştiren ROKETSAN üretim fabrikası 07.04.2020 (bugün) 14:30 sularında HBDH Tekoşer Gever İntikam Birimi tarafından özel bir teknik ile vurulmuştur. Yaşanan patlamada üretim tesisinin bir bölümü ve roket yapımında kullanılan hammadde deposu  tamamen imha edilmiştir. Birimimiz tarafından ölü ve yaralı olduğu gözlemlenmiş ancak sayısı netleştirilememiştir. Güçlerimiz bölgeden ayrılarak  üslerine intikal etmek üzere güvenlik noktamıza kayıp vermeden ulaşmıştır.

AKP-MHP faşizmi ve bugün onların temsil ettiği kapitalist sistem halkların, emekçilerin, kadınların, doğanın en büyük düşmanıdır. Koronavirüs karşısında saraylarını ve bir avuç patronu korumaya alan iktidar, tüm yoksul halkları ölüme terketmektedir. Yoksul halkları, emekçileri zorla işe göndermekte, boşaltıkları hazineyi ve yağmaladıkları kaynakları saraylarına, savaşa, işgale ve cihatçı çetelere yatırmaktadırlar. Bugün Türkiye ve Kürdistan emekçi halkları bilmelidir ki, hükümet sizden çaldıklarının bir kuruşunu bile salgına rağmen size harcamamakta ve halen Libya’da, İdlib’de, Rojava’da,  işgalcilik hayalleri içerisinde asker ve silah sevkiyatı yapmaktadır.

Erdoğan dünya liderliği, AKP-MHP faşizmi bölgesel güç rüyalarına yatarken, mazlum savunmasız halklara güç gösterileri yaparken sadece koronavirüs bile acizliklerini, çaresizliklerini ortaya serdi. Bir sağlık maskesini dahi dağıtma organizasyonunu yapamayan bir iktidar, her gün yüksek teknoloji uydularından bahsetmekte, lazer teknolojileri ile övünmekte, füzelerinin, İHAların, SİHAların önünde poz vermekte. Ancak hep birlikte gördük ki; gün ortasında başkentin göbeğinde servetler harcadıkları yerler korumasız, o çok ileri teknolojik füzeleri üretenler, güçlerimiz karşısında çaresizdir.

Bugün Kürdistan Özgürlük Savaşçılarına ve Türkiye Devrimci Güçlerine yönelik kıyasıya bir saldırı sürdüren AKP-MHP faşizmi hergün, her dağı taşı bombalayarak zafer naraları atmaktadır. Çünkü faşizmin ve sömürgeciliğin en büyük tehditi bugün birleşik mücadelemiz ve onun gerilla gücüdür. Gerilla güçlerimiz karşısında karada varlık sürdüremeyen faşizm, sadece  hava saldırı ile ayakta kalabilmektedir. İşgalci TSK’nın 20 Ağustos 2019 günü hava saldırısı sonucu Gerilla sahalarında ölümsüzleşen bileşenlerimizden PKK Komutanı Tekoşer Gever roket saldırısı sonucu şehit düşmüştür. Komutan Tekoşer Gever aynı zamanda insanlık düşmanı AKP destekli DAİŞ çetelerinin bölgede yok edilmesinde bizzat görev yapmış bir komutandı. HBDH olarak tüm şehitlerimizi saygıyla andığımızı belirtir, mücadelelerini zafere taşıyacağımızı bir kez daha ilan ederiz. Sahalarımıza ve yoldaşlarımıza yönelik roket saldırılarına misilleme olarak,  füze üreticisi, TSK’nı gözbebeği ROKETSAN’ ı Ankara’da vurduğumuzu duyuruyoruz.

HBDH Tekoşer Gever İntikam Birimleri

 

Etiketler: HBDHroketsantekoşer gever
Önceki Yazı

KBDH: Helin Bölek Zafer Türkülerimizi Söylemeye Devam Ediyor

Sonraki Yazı

Kapitalizm virüsünü yok edecek ayaklanmanın zaferi için harekete geçin

HBDH

HBDH

Sonraki Yazı

Kapitalizm virüsünü yok edecek ayaklanmanın zaferi için harekete geçin

KBDH Konsey üyesi Hevi Devrim: Kadın Özgürlük Mücadelesi, devrimci şiddetin örgütlenmesiyle büyüyecek

SON EKLENENLER

MLKP: “Şafak Kızıldere yoldaş ölümsüzdür”

14 Ağustos 2022

HBDH Atakan Mahir Milisleri: “Amed’de gençleri zehirleyen bir işbirlikçiyi cezalandırdık!”

13 Ağustos 2022

HBDH Atakan Mahir Milisleri: “Faşizmin temel ekonomik kurumlarından A101’e eylem düzenledik”

12 Ağustos 2022

HBDH Mehmet Ali Kasırga Milisleri: “İşbirlikçi Ajan Faaliyetine İzin Vermeyeceğiz!”

11 Ağustos 2022

HBDH Erhan Doğan Milisleri: “İstanbul/Gaziosmanpaşa’da, AKP Gençlik Kolları üyesi faşist Fahrettin Dündar, milislerimizin hedefi oldu”

10 Ağustos 2022

HBDH Sinan Dersim Milisleri: “5 Ağustos günü Amed-Silvan otoyolunda zırhlı araca saldırı gerçekleştirdik”

8 Ağustos 2022

HBDH Mahsum Korkmaz Milisleri: “Amed’de faşist iktidar destekçisi özel şirketin aracına eylem düzenledik!”

7 Ağustos 2022
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Açıklamalar
  • Bileşenler
  • KBDH
  • Gençlik
  • Eylemler
  • Birleşik Devrim Dergisi
  • Şehitler
  • Forum
  • MATERYALLER

© 2016 - HBDH.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In