• FORUM
  • İLETİŞİM
17 Mayıs 2022
  • Giriş
Halkların Birleşik Devrim Hareketi
  • Açıklamalar
  • Bileşenler
  • KBDH
  • Gençlik
  • Eylemler
  • Birleşik Devrim Dergisi
  • Şehitler
  • Forum
  • MATERYALLER
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Açıklamalar
  • Bileşenler
  • KBDH
  • Gençlik
  • Eylemler
  • Birleşik Devrim Dergisi
  • Şehitler
  • Forum
  • MATERYALLER
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
Halkların Birleşik Devrim Hareketi
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster

Komplo, Tecrit, İmha Siyaseti Sökmedi, Sökmeyecek!

15/02/2019
Açıklamalar
0
0
PAYLAŞIM
251
GÖRÜNTÜLEME
Twitter'da paylaşFacebook'da paylaşWhatsapp'da paylaş

Uluslararası emperyalist güçlerin işgalci, sömürgeci Türk devleti ile pazarlığı sonucu Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan 20 yıl önce bugün gerçekleştirilen komplo ile tutsak edildi. “15 şubat Uluslarası Komplo” olarak tarihe geçen bu süreç kendini faşist Türk devletinin tecrit ve imha siyaseti ile yeniliyor. Kürt Özgürlük Hareketi ve savaşçıları başta olmak üzere bütün Kürt halkı faşizmin bu saldırılarını direnişle boşa çıkartıyor. Uluslararası komplonun 20.yılında Kürt halkı ve savaşçıları canıyla dişiyle komployu boşa düşürmek, tecrit ve imha siyasetini kırmak için direniyor.

AKP-MHP faşizmi ile biçim alan Türk devlet yapısı çöktürme planı ile başta Kürt halkı olmak üzere, Kürt varlığının olduğu her alana savaş açtı, işgallere soyundu. Halkı ve örgütü ile teması kopartılan Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’ı tecritle başlayan çöktürme planının yürürlüğe girdiği siyaset, özgür alanların bombardımanı, Sur-Cizre-Nusaybin kentlerinin yok edilmesi ve Afrin işgali ile tırmandırıldı. AKP-MHP faşizminin bu siyaseti karşısında Kürt halkının ve savaşçılarının, sosyalistlerin onurlu direnişi çöktürme planının tüm yapısını bozdu, boşa düşürdü. Tankların, topların, savaş teknolojisinin bir halkı, önderini, savaşçılarını yok edemeyeceği  gerçeği haklı bir savaş içinde olan Kürt halkının direnişi ile açığa çıktı.

Faşizmin saray kanunları ile yönetmek istediği ülkede son olarak hapishanelerde başlayan açlık grevleri ise direnişin her yerde, tüm mücadele yöntemleri ile sürdüğünü bir kez daha gösterdi

Leyla Güven öncülüğünde başlayan ve 100.gününe ulaşan bu direnişle AKP-MHP faşizmini geriletecek ve yıkacak bir mücadelenin önü açılmıştır. Leyla Güven öncülüğünde başlayan bu direnişin kitleselleştiği, sokaklara yayıldığı anda ve Kürt kentleri ile batı metropellerinin aynı hedef doğrultusunda birleþtiği koşullarda çöktürme planı terse dönecek; ezilen halklar ve işçi sınıfı karşısında AKP-MHP faşizmi diz çökecektir.

Erdoğan’ın halklar üzerinde mermi siyaseti yürüttüğü bu dönemde direniş zafere mutlaka sokakta ve birleşik devrimci savaş çizgisinde ulaşacaktır. Uluslarası komplonun 20.yılında Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan üzerindeki tecridi kırmak ile işçi sınıfı ve ezilenler üzerindeki sömürüyü parçalamak faşizm karşısında ortak mücadeleyi, yan yana dövüşmeyi gerektiriyor. Halkların zafer için, faşizmi yıkmak için örgütleneceği tek mücadele yöntemi en geniş anti-faşist mücadele birliği ve birleşik devrim perspektifidir.

Devrimci Komünarlar Partisi ve Birleşik Özgürlük Güçleri olarak rotamız bu örgütlülüğü sağlayacak birleşik devrim mücadelesidir. Komployu boşa düşürecek, devrimci tutsakları özgürleştirecek, faşizmi yıkacağız!

KOMPLOLAR SÖKMEDİ, SÖKMEYECEK!
ZAFER, DİRENEN HALKLARIN OLACAK!

DKP/ BÖG MERKEZ YÜRÜTME KOMİTESİ

Önceki Yazı

PKK’den direniş hamlesine davet

Sonraki Yazı

ZAFER HALKLARIN BİRLEŞİK DİRENİŞİYLE KAZANILACAK

HBDH

HBDH

Sonraki Yazı

ZAFER HALKLARIN BİRLEŞİK DİRENİŞİYLE KAZANILACAK

Kürt halkının taleplerine sahip çıkılmalı

Tartışmaya katılmak için giriş yapınız

SON EKLENENLER

Duran Kalkan: “Efrîn Kurtuluş Güçleri’ni, HBDH milislerini, YPS savaşçılarını selamlıyorum”

12 Mayıs 2022

Duran Kalkan: “HBDH (Halkların Birleşik Devrim Hareketi) bu çizginin temsilcisidir”

12 Mayıs 2022

MLKP Kürdistan/KKÖ Örgütü: “ÎSYAN TOLHILDANA PIRSUSÊ YOLDAŞ ÖLÜMSÜZDÜR!”

12 Mayıs 2022

HBDH Ulaş Bayraktaroğlu Milisleri: “Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmayacağız!”

10 Mayıs 2022

Ölümsüzlerin Açtığı Yolda Zafere Yürüyelim – Mehmet Yılmaz Kaya

9 Mayıs 2022

DKP/BÖG MK: “Ölümsüz Komünarlar Kızıl Kurşunlarımızdır”

9 Mayıs 2022

HBDH YK: “Ulaş BAYRAKTAROĞLU Ölümsüzdür!”

9 Mayıs 2022
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Açıklamalar
  • Bileşenler
  • KBDH
  • Gençlik
  • Eylemler
  • Birleşik Devrim Dergisi
  • Şehitler
  • Forum
  • MATERYALLER

© 2016 - HBDH.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In