• FORUM
  • İLETİŞİM
15 Ağustos 2022
  • Giriş
Halkların Birleşik Devrim Hareketi
  • Açıklamalar
  • Bileşenler
  • KBDH
  • Gençlik
  • Eylemler
  • Birleşik Devrim Dergisi
  • Şehitler
  • Forum
  • MATERYALLER
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Açıklamalar
  • Bileşenler
  • KBDH
  • Gençlik
  • Eylemler
  • Birleşik Devrim Dergisi
  • Şehitler
  • Forum
  • MATERYALLER
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
Halkların Birleşik Devrim Hareketi
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster

İşkenceci TEM Şube Müdürü Arif Alpaslan güçlerimiz tarafından cezalandırılmıştır

16/10/2019
Eylemler
0
0
PAYLAŞIM
736
GÖRÜNTÜLEME
Twitter'da paylaşFacebook'da paylaşWhatsapp'da paylaş

Ölümsüzlerimizin Selamıyız..
Halk Düşmanı İşkenceci Polis Şeflerine ve İtirafçı,ihanetçilere uyarımızdır menzildesiniz.

15 Ekim 2019 günü Afyonkarahisar TEM Şube’ de Müdür olan Arif Alpaslan, Eskişehir’in Seyitgazi ilçesi yakınlarındaki Çatören Barajı civarında güçlerimizce kendi aracının içerisinde infaz edilirek cezalandırılmıştır. İşkenceci halk düşmanına ait araç içerisinde ve üzerinde bulunan bazı araç gereçlere de tarafımızca el konulmuştur.

Arif Alpaslan’ ın işkence dosyaları, her zaman ki gibi İçişleri Bakanlığı ve faşizmin yargısı tarafından üzeri örtülmeye çalışılmış ancak gerçek adaleti sağlayacak olan güçlerimiz tarafından suçları yüzüne okunarak dosyası tamamen kapatılmıştır. Devletin gücüne dayanarak işkenceciliği meslek edinmiş, şubelerde, zindanlarda, meydanlarda, devrimcilere, halklara, analara, kadınlara, gençlere işkence edenlerin onlarca dosyası önümüzde durmaktadır. Şimdi sıra kimde, hanginizde hep birlikte yaşayarak göreceğiz.

Bilinsin ki hedefimiz sadece işkenceci polis şefleri ile sınırlı değildir, bunlardan aman dileyen, kendini kurtarmak için bunların önünde diz çöken, itirafçı, ihanetçilerinde dosyaları güçlerimizin elindedir, hedeflerdir. Bu alçak, itirafçı düşkünlerin beyanlarına dayanılarak onlarca devrimci bu işkencecilerin hedefi olmakta, zindanlara düşmektedir. Sonları teslim oldukları halk düşmanı güçlerin akıbeti ile aynı olacaktır. Bunları koruyan, kollayan, masum göstermeye çalışan herkes bilsin ki, son dönem artan faşist operasyonlarda, infazlarda, katliamlarda bunların da parmağı vardır ve hesap sorulacaktır.

Bu eylemimizi son dönem faşizm saldırılarında ölümsüzleşen Fırat Yıldırım, Muhammed Tiril, Umut Özsepet, Fırat Çaplık ve Kerem Pehlivan yoldaşlarımızın anılarına armağan ediyoruz. Ve günlerdir Türk  Devletinin sömürgeciliğine karşı Rojava’ da kahramanca direnen başta Kürt savaşçılar olmak üzere, direnen halkları selamlıyoruz.

Zafer Yakındır.
Türkiye’den Rojava’ya Birleşik Mücadelemiz Kazanacak.

 

Etiketler: AfyonArif AlpaslanBirleşik DevrimHBDH
Önceki Yazı

MLKP savaşçısı Kerem Pehlivan Serêkaniyê’de şehit düştü

Sonraki Yazı

HBDH Genel Konsey Üyesi Ferzad Can, “Rojava’yı savaşarak özgürleştirdik, ölümüne savaşarak savunacağız”

HBDH

HBDH

Sonraki Yazı

HBDH Genel Konsey Üyesi Ferzad Can, “Rojava’yı savaşarak özgürleştirdik, ölümüne savaşarak savunacağız”

DKP, MKP, TKP-ML: Kürdistan’a Sefer Olur, Zafer Olmaz!

SON EKLENENLER

 Arda Yumurtacı: “HATIRLA VE ASLA UNUTMA! DEVRİMCİLERİN DAVASI FİLİSTİN”

15 Ağustos 2022

HBDH Ulaş Alankuş Milisleri: “Faşizmin gözaltı terörüne karşı Amed’de DSİ’ye eylem düzenledik!”

15 Ağustos 2022

MLKP: “Şafak Kızıldere yoldaş ölümsüzdür”

15 Ağustos 2022

HBDH Atakan Mahir Milisleri: “Amed’de gençleri zehirleyen bir işbirlikçiyi cezalandırdık!”

13 Ağustos 2022

HBDH Atakan Mahir Milisleri: “Faşizmin temel ekonomik kurumlarından A101’e eylem düzenledik”

12 Ağustos 2022

HBDH Mehmet Ali Kasırga Milisleri: “İşbirlikçi Ajan Faaliyetine İzin Vermeyeceğiz!”

11 Ağustos 2022

HBDH Erhan Doğan Milisleri: “İstanbul/Gaziosmanpaşa’da, AKP Gençlik Kolları üyesi faşist Fahrettin Dündar, milislerimizin hedefi oldu”

10 Ağustos 2022
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Açıklamalar
  • Bileşenler
  • KBDH
  • Gençlik
  • Eylemler
  • Birleşik Devrim Dergisi
  • Şehitler
  • Forum
  • MATERYALLER

© 2016 - HBDH.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In